Laddar... För att använda reseplaneraren behöver javascript vara aktiverat i din webbläsare.
 Söker efter resa...
 Söker efter hållplats...
Information

Framtidens resenärer ritar framtidens bussar

Elever på Sunnerstaskolan i årskurserna 3, 4 och 5 har ritat framtidens bussar.
Bilderna är framtagna för att uppmuntra till hållbara resor och transporter i samband med Europeiska mobilitetsveckan 2021.

Se fler bilder
Information

Hösten rullar igång med tåg, bussar och lite tjat.

Nu när skolor och jobb drar igång, vill vi påminna dig om en sak i all välmening. Du har hört det förut men vi säger det igen: håll avstånd ombord på bussar och tåg. Och undvik rusningstrafik om du kan. Så blir det tryggt att resa för alla.

Person sittandes på buss
Tidtabeller

Hösttider på våra bussar och tåg

Hösttidtabellen börjar gälla 16 augusti på våra bussar och tåg. Sök din resa i UL-appen och här på ul.se.

Hitta tidtabell
Enköping

Nytt linjenät i Enköpings stad

Våren 2021 startar infrastrukturarbetet i Enköping och förberedelserna för ett nytt stadsbusslinjenät. Det här innebär bland annat att Resecentrum stängs av, och hållplatserna där får nya tillfälliga lägen runt om stationsområdet. 25 maj tas första spadtaget.

Läs mer om linjenätet
Person vid hållplats och håller i en mobil
UL-appen

Missa inte vår nya uppdaterade UL-app

Med ny design och smarta funktioner. Se var din buss befinner sig på kartan i realtid. Spara biljetter du ofta köper för snabbare och enklare köp. Möjlighet för vilande biljetter med senare aktivering. Och nu kan du köpa 72-timmarsbiljetter i appen. 

Samma app som tidigare men lite smartare helt enkelt. Du hittar appen i din appbutik.

Mer om appen
Information

Välkommen fram och blippa.

Nu är framdörrarna åter igen öppna för påstigning på många regionbussar. Dessa bussar är utrustade med förarskydd som ger våra förare en tryggare arbetsmiljö. Du som reser ska vara redo att blippa ditt UL-kort eller mobilen när du kliver på.

Mer om öppna framdörrar
Information

Läget i trafiken och coronainformation

Här hittar du vår samlade coronainformation och hur trafikläget är just nu och vilka linjer och tider som har många resande. Försök resa på andra tider om du har möjlighet.

Trafikläget just nu
Biljetter

Tillfällig enkelbiljett

Just nu går det inte att köpa biljett ombord på våra bussar med betalkort, reskassa laddad på ett UL-kort eller 10-resors, eftersom platsen runt föraren är avstängd. Därför har vi nu tagit fram en tillfällig enkelbiljett med reskassepris som kan köpas i förväg hos våra försäljningsombud.

Mer om biljetten
Mobil med biljett
Information

Gratis är inte gott

När du köper biljett är du med och bidrar till att hela regionen kan utvecklas och må bra – både idag och i framtiden. Tack för att du betalar och håller avståndet. Trevlig resa!

Diffusa händer på tangentbord
Kundtjänst

Chatta med UL Kundtjänst!

Nu kan du kontakta vår kundtjänst via chatt och få svar på frågor. Besök vår kundtjänstsida. När vi erbjuder servicen under vardagar finner du fliken "Chatt" till höger. Klicka där, så startar den.

Välkommen!

Illustration med en mobil, ett sjukhus och en regionbuss
24h-biljett i UL-appen

Bokat vårdbesök?

Har du ett bokat besök till vården i Uppsala län? Då reser du och en följeslagare gratis med våra bussar och tåg till och från besöket.

Så här gör du
Illustration av ett gult UL-kort
Förlustgaranti

Registrera ditt UL-kort för förlustgaranti

Skydda ditt UL-kort med förlustgaranti. Registrera ditt UL-kort så får du ett nytt om du skulle råka tappa bort det eller det går sönder.

Registrera UL-kort