Biljetter i UL-appen

Här kan du som företagskund beställa värdekoder som man löser in i UL-appen. Det är ett smidigt alternativ om ni vill kunna dela ut digitala biljetter till andra personer. Du som beställer får värdekoderna i en Excel-fil via mail inom 5 arbetsdagar från att beställningen skickas in via formuläret nedan. Du kan sedan distribuera värdekoderna hur du vill till personerna som ska använda dem. 

Giltighet

Värdekoderna kan användas inom 6 månader och biljetten aktiveras direkt när man löser in värdekoden i UL-appen. Biljetterna gäller för resor med Stadsbussarna, Regionbussarna, Mälartåg på sträckan Uppsala–Sala, Uppsala–Gävle och Uppsala–Arlanda/Märsta, samt SL-pendeln på sträckan Uppsala–Knivsta–Arlanda. Mer information om vad som gäller vid resor till och från Arlanda finns lite längre ner.

Biljetter och priser

Biljett Vuxen Rabatterad
75-minutersbiljett 39 kr 27 kr
24-timmarsbiljett 135 kr 95 kr

 

Alla priser är inklusive moms (6%)

Resor till/från Arlanda 

Vid resor med buss 801 och 880 behöver du en periodbiljett eller en särskild enkelbiljett som heter "75-minutersbiljett till/från Arlanda med buss". Den enkelbiljetten finns inte att beställa som värdekod.

Vid resor med tåg till/från Arlanda C tillkommer en passageavgift för personer som är 18 år och uppåt. Den avgiften betalas i spärren på Arlanda.

Mer information om vad som gäller för resor till och från Arlanda finns på denna länk.

Om dina personuppgifter

När du använder detta formulär samlas dina personuppgifter in för att vi ska kunna behandla din beställning på bästa sätt. De används endast i syfte att kunna kontakta dig/företaget gällande din beställning. Vill du veta mer om vår hantering kring personuppgifter, se vår sida om GDPR.

Beställningsformulär

Biljettyp
Resenärskategori

Kontaktperson

Faktureringsuppgifter

Sammanfattning

 

Biljettyp: Antal vuxen: Antal rabatterad:

 

Köpvillkor