Res först och betala sen

OBS! Ändrade villkor med anledning av corona

Just nu går det inte att köpa biljett ombord på våra bussar med Företag Flex, eftersom platsen runt föraren är avstängd på de flesta av bussarna. Vi hänvisar istället till våra biljettautomater, alternativt att man reser med andra typer av biljetter. 

Från och med 1 juni 2021 kommer det inte längre att ske någon biljettförsäljning ombord på Upptåget. För resor med tåg krävs att biljetten köps innan ombordstigning.

Om resan påbörjas vid en hållplats eller station där det inte finns en biljettautomat, behöver biljetten lösas på annat sätt innan du kliver ombord. Man behöver alltid ha en giltig biljett för att resa med UL.

Som en följd av rådande omständigheter med coronaviruset så går det inte att beställa nya Företagskort Flex. Detta gäller tills vidare. 

Information gällande Företag Flex

Med Företagskort Flex så reser ni så mycket ni vill. Efter varje månad får företaget kostnaden för resorna samlade på en faktura.

  • Gäller på alla våra bussar och tåg
  • Kortet kostar ingenting
  • Ingen faktureringsavgift tillkommer
  • Res hur många ni vill 
  • Alltid lägsta reskassepris
  • Res till Stockholm, tur & retur med 24-timmarsbiljett för UL/SL

Om dina personuppgifter

När du använder detta formulär samlas dina personuppgifter in för att vi ska kunna behandla din beställning på bästa sätt. De används endast i syfte att kunna kontakta dig/företaget gällande din beställning. Vill du veta mer om vår hantering kring personuppgifter, se vår sida om GDPR.

Så här enkelt skaffar du Företag Flex

1. Beställ Företagskort Flex

Du beställer enkelt direkt här på hemsidan. Inom 5 vardagar skickar vi ut kortet och du kan börja åka direkt!

2. Börja resa

När du har fått kortet så är det bara att börja resa. Du blippar antingen själv eller så ger du kortet till föraren beroende på trafikslag och vart du ska resa. 

3. Invänta faktura

Efter varje månad sammanställs dina resor och en samlingsfaktura skickas ut. Alla kort med samma referens samlas på samma faktura.