Biljetter för hela terminen

Här kan du som företagskund beställa terminsbiljetter. Biljetterna finns bara för ungdomar (7-19 år) och gäller för resor med Stadsbussarna, Regionbussarna, Mälartåg på sträckan Uppsala–Sala, Uppsala–Gävle och Uppsala–Arlanda/Märsta, samt SL-pendeln på sträckan Uppsala–Knivsta–Arlanda. 

Skolbiljett – för resor på vardagar

Skolbiljetten gäller helgfria vardagar klockan 04-19.

Giltighet VT 2024: 8 januari 2024 - 14 juni 2024
Giltighet HT 2024: datum kommer senare

Skolbiljetten finns för ungdomar som via sin hemkommun inte är berättigad till skolkort. Kommunala skolor inom Uppsala län omfattas av andra avtal och ska därför inte använda detta formulär för beställning av skolbiljetter.

Fritidsbiljett – för resor på kvällar och helger

Fritidsbiljetten gäller klockan 14-04 på skol- och studiedagar samt dygnet runt på helger och längre lov. Det finns även en 30-dagars fritidsbiljett, se fliken "Periodbiljett".

Giltighet VT 2024: 1 januari 2024 - 14 juni 2024
Giltighet HT 2024: datum kommer senare

Biljetter och priser

Biljett Pris
Skolbiljett VT 2 200 kr
Skolbiljett HT 1 700 kr
   
Fritidsbiljett VT 800 kr
Fritidsbiljett HT 700 kr

 

Om dina personuppgifter

När du använder detta formulär samlas dina personuppgifter in för att vi ska kunna behandla din beställning på bästa sätt. De används endast i syfte att kunna kontakta dig/företaget gällande din beställning. Vill du veta mer om vår hantering kring personuppgifter, se vår sida om GDPR.

Beställ Terminsbiljett

Kontaktperson

Faktureringsuppgifter

Leverans*

Slutför beställningen

Du vill beställa:

 stycken 

Stämmer detta? I så fall kan du klicka på Skicka så går din beställning iväg. Om inte, så klickar du Föregående för att gå tillbaka i formuläret.

Köpvillkor