Aktuellt

Nyheter och förändringar i nya UL-appen

Från den 17 januari lanseras version 3.17.1 av UL-appen. För att ta del av alla nyheter och förbättringar är det viktigt att du uppdaterar din app då. Till exempel förändras sättet att köpa biljett och blir mycket enklare.

I appens reseplanerare söker du idag fram din resa och väljer biljett via den gula knappen ”Välj biljett”. Denna knapp försvinner i nya appversionen, och du köper i stället din resa direkt via ”Biljett” i menyn på startsidan.

Du kan fortfarande söka din resa via reseplaneraren, men biljetten köper du snabbt och smidigt via ”Biljett”. Du betalar precis som tidigare med betalkort, Swish eller reskassa.

Varför gör vi denna förändring? Den 22 januari lanserar vi en helt ny biljett- och prismodell, då slopar vi zonerna och inför hela biljettutbudet för både vuxen och rabatterad (pensionär, student och ungdom) i appen med uppdaterade priser. Allt för att det ska bli enklare att resa hållbart.

Vilken appversion har du? Du kan ta reda på det genom att klicka på ”Mer” i menyn på startsidans nedre kant. Längst ner står din appversion i grå siffror. Den nya versionen är 3.17.1. Glöm inte att uppdatera din app senast den 21 januari, så att du inte missar våra nyheter och förbättringar.

Instruktioner hur man uppdaterar appar

Android tex Samsung, Sony mm.
Som standard uppdateras appar automatiskt när följande begränsningar är uppfyllda: Enheten är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk. Enheten laddas. Enheten är inaktiv (används inte aktivt).

Så här uppdaterar du appar på Android tex Samsung eller Sony

iOS - iPhone
På din iPhone och iPad uppdateras appar som du laddar ner från App Store automatiskt som standard. Men om det finns ett problem kan du uppdatera en app manuellt.

Så här uppdaterar du appar manuellt på en apple enhet tex iPhone