Schemalagd resa

Här har du som arbetar i en grundskola inom Uppsala, Håbo, Tierp och Östhammars kommun möjlighet att ansöka om schemalagda resor.

Bra att veta

  • Det går att boka max 30 personer per buss.
  • På tågen kan vi boka max 70 personer per tåg. Resan ska göras i mån av plats i den ordinarie trafiken helgfria vardagar klockan 9.00-15.00.
  • Biljetten ska alltid medtas på resan.
  • Beställningarna behandlas i den turordning som de kommer in. Se därför till att göra din beställning i god tid. För att vi ska kunna handlägga din ansökan bör du skicka in den senast 10 vardagar innan första resan ska göras.

Om du behöver resa där ordinarie trafik inte finns hänvisar vi till skolskjutssamordnaren i din kommun för mer information om kriterier, regler och beställning.

Så här ansöker du

För att ansöka om schemalagda resor fyller du i formuläret nedan. När vi har fått din ansökan görs en bedömning om resorna är möjliga på de aktuella turerna och skickar vi ut biljetten till dig med post.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta oss på  0771-14 14 14. Observera att bokningar inte kan göras över telefon.

Om dina personuppgifter

När du använder detta formulär samlas dina personuppgifter in för att vi ska kunna behandla din beställning på bästa sätt. De används endast i syfte att kunna kontakta dig/företaget gällande din beställning. Vill du veta mer om vår hantering kring personuppgifter, se vår sida om GDPR.

Ansökan om schemalagd resa

Resinformation

Ditresa

Returresa

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas