Gruppbiljett för resa med regionbussar och tåg

En grupp på minst 20 personer kan boka en biljett för hela gruppen som betalas via faktura. Biljetten gäller regionbussar, Upptåget och SL-pendeln fram till Arlanda.

Hur stor blir rabatten?

  • 10-19 personer får det billigaste priset genom att ladda reskassa på ett UL-kort.
  • 20 personer eller fler får 50% rabatt på förköpspriset på enkelbiljetter.

Viktigt att veta

  • Det går att boka max 30 personer per buss. På tågen kan vi boka max 70 personer per tåg.
  • Resan ska göras i mån av plats i den ordinarie linjetrafiken helgfria vardagar klockan 9.00–15.00 (inte under rusningstrafik). Fr. o m 1 maj 2019 är det är inte längre möjligt att boka gruppresor på anropsstyrd trafik.
  • Viktigt att bokningen blir korrekt då vi inte har möjlighet att göra om en bokning.
  • Gruppresebiljetten ska alltid medtas på resan.
  • Beställningarna behandlas i den turordning som de kommer in. Se därför till att göra din beställning i god tid. För att vi ska kunna garantera att vi kan handlägga din bokning bör du skicka in den senast 10 vardagar innan resan ska göras.

Mindre grupper, förskolor och förskoleklasser

Mindre grupper, förskolor och förskoleklasser reser oftast billigare med det ordinarie biljettsortiment eftersom obegränsat antal barn under 7 år reser gratis med betalande vuxen. Det billigaste alternativet är att använda reskassa. Ett UL-kort med reskassa kan köpas/laddas hos alla våra ombud eller beställas mot faktura via företagsförsäljningen här.

Så här bokar du en gruppresa

Fyll i formuläret nedan. När bokningsansökan tagits emot görs en bedömning om resan är möjlig på den aktuella turen. När allt är klart skickar vi ut gruppbiljetten med-post.

Har du frågor?

Kontakta gärna oss gärna 0771-14 14 14 så berättar vi mer. Observera att bokningar inte kan göras över telefon. Det går även bra att maila till gruppresor@ul.se.

Om dina personuppgifter

När du använder detta formulär samlas dina personuppgifter in för att vi ska kunna behandla din beställning på bästa sätt. De används endast i syfte att kunna kontakta dig/företaget gällande din beställning. Vill du veta mer om vår hantering kring personuppgifter, se vår sida om GDPR.

Ansök om gruppresa

Biljetten skickas som PDF via e-post. Ni är själva ansvariga för att skriva ut biljetten och ta med den på er resa.

Fakturauppgifter

Resinformation

Ditresa

Returresa

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas