Årsbiljett som personalerbjudande

Som arbetsgivare kan ni erbjuda er personal den förmånliga årbiljetten genom nettolöneavdrag. Arbetsplatsen beställer årsbiljetter via faktura till de anställda och drar biljettkostnaden månadsvis på den anställdes lön. Då reser personalen så billigt som möjligt till och från jobbet och kan även använda biljetten för resor i tjänsten.

På köpet gör ni en miljöinsats om fler av era medarbetare åker kollektivt istället för bil till och från jobbet. Dessutom får de bättre hälsa då forskning har visat att den som åker kollektivt rör sig fyra gånger mer än den som åker bil.

Årsbiljetten är opersonligt, finns i två olika zonvarianter och gäller för obegränsat antal resor i 365 dagar inom dess giltighet. Korten beställs direkt via hemsidan och kostnaden faktureras i efterhand.  

Fyll i intresseanmälan nedan om du vill ha mer information om årsbiljetter via nettolöneavdrag så kontaktar vi dig. Vi hjälper bland annat till med rutiner och mallar som ni kan använda vid löneavdrag. Vill du beställa årsbiljetter redan nu, utan våra mallar, gör du det här. Vill du läsa mer om Skatteverkets riktlinjer kring förmåner kan du göra det på deras hemsida.

Intresseanmälan för årsbiljetter genom nettolöneavdrag

Obs! Detta formulär ska ej användas av anställda vid landstinget i Uppsala län (LUL-anställda beställer årsbiljett via nettolöneavdrag här).

Företag
Adress
Uppskattat antal anställda
Kontaktperson
E-post
Telefonnummer
Jag vill helst bli kontaktad via: