Jobba hos oss

Kvalificerad ledningskoordinator

Jobbansökan ledningskoordinator

Referensnr KTF12/2017
Sista ansökan den 28 maj 2017
Förvaltning Kollektivtrafikförvaltningen
Arbetsplats Trafikdirektörens stab


Kollektivtrafikförvaltningen UL ansvarar för och utvecklar kollektivtrafiken i Uppsala län som en del av Region Uppsala. Trafikplanering- och utveckling, administration, kommunikation, försäljning samt kundtjänst bedriver vi i egen regi. Trafiken är upphandlad och utförs av trafikföretag – med totalt 450 bussar och 11 tåg - under varumärket UL.

Kollektivtrafikförvaltningen UL söker en kvalificerad ledningskoordinator. Tjänsten hör till trafikdirektörens stab som består av trafikdirektören, presschef och ledningskoordinator.

Tjänsten
Huvuddelen av ditt uppdrag består av att du ska arbeta som en viktig kontakt mellan kollektivtrafiknämnden och förvaltningen. Det är nämnden som uppdrar åt förvaltningens tjänstemän att utveckla och bedriva kollektivtrafik. Det innebär ett nära samarbete med nämndens ordförande, trafikdirektören och de tjänstemän som är involverade i detta arbete.

Du ansvarar för hela nämndsarbetet, vilket innebär allt i från att skapa sammanträdesschema med ärendeberedning och beslutsprocess, föra protokoll, färdigställa handlingar, vara delaktig i planeringen av samråd med medborgarna till att utveckla, kvalitetssäkra och effektivisera hela nämndsprocessen. Du har gedigen och bred kunskap detta och utbildar, coachar och stöttar samtliga tjänstmän på förvaltningen i dessa frågor.

I ditt uppdrag ingår även att vara sammankallande och sekreterare åt förvaltningens ledningsgrupp. Du skapar effektiva dagordningar och koordinerar och utvecklar ledningsgruppens administrativa rutiner.

Vidare är du förvaltningens Office 365-ansvarig och det innebär bl a att bygga upp struktur och tydlighet för styrande dokument och liknande arbetsgrupper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller annan utbildning som vi bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från arbete inom offentlig förvaltning och det är mycket meriterande om du har arbetat med att utveckla administrativa rutiner, gärna i en politisk nämnd eller liknande. Du har god inblick i den offentliga lagstiftningen, trivs i rollen som utvecklare och har ett coachande och serviceinriktat arbetssätt.

Som person är du självständig och ansvarstagande och du vill se resultat och effektivitet i ditt arbete. Du samarbetar mycket bra med andra, är en god kommunikatör och har en väldigt god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Att hålla god ordning och reda, skapa tydlig struktur och kvalitetssäkrade processer är en naturlig del i ditt arbete. Att bedriva förbättringsarbete är en drivkraft för dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Läs mer på: http://www.ul.se/Om-UL.

Välkommen till Kollektivtrafikförvaltningen UL!

För mer information
Trafikdirektör Johan Wadman, 018-611 19 10, johan.wadman@ul.se
Administrativ chef/HR chef Sofia Reinholdsson, 018-611 19 73, sofia.reinholdsson@ul.se
För Vision Johan Damström, 018-611 19 76, johan.damstrom@ul.se
För Saco Ammar Korshed, 018-611 19 19, ammar.korshed@ul.se

Ansökan
Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Ansök till jobbet som Kvalificerad ledningskoordinator, ref nr KTF12/2017