Enkelbiljetter och 24h-biljetter

Här kan du som företagskund beställa enkel- och 24-timmarsbiljetter.

Biljetter i UL-appen

Nu går det att beställa värdekoder som man kan lösa in i UL-appen. Det är ett smidigt alternativ om ni vill dela ut enkelbiljetter eller 24h-biljetter utan att behöva lämna ut en fysisk biljett. Du som beställer får värdekoderna via mail inom 5 arbetsdagar från att beställningen skickas in via formuläret nedan.

OBS! Värdekoder som beställts 2023-05-12 och senare går att använda till och med 2024-01-21, så beställ bara det ni gör av med innan det datumet. Vår nya biljett- och prismodell börjar gälla 2024-01-22, vi jobbar på att ta fram nya värdekoder som går att använda efter det datumet. Mer information om den nya biljett- och prismodellen finns här.

Värdekoderna löses in i UL-appen och genererar en biljett som börjar gälla direkt vid inlösen, och ni faktureras för det antal ni beställer.

Giltighetstid för enkelbiljetterna: 
1 zon: 75 minuter
2 zoner: 90 minuter
3+ zoner: 120 minuter

Här finns en zonkarta

Biljett Pris
Enkelbiljett ungdom 18 kr/zon
enkelbiljett vuxen 28 kr/zon
24h zon 1 ungdom 65 kr
24h zon 1 vuxen 100 kr
24h zon 1-5 ungdom 125 kr
24h zon 1-5 vuxen 195 kr

Alla priser är inklusive moms (6%)

Förköpsbiljetter

OBS! Förköpsbiljetterna går att beställa till och med 2023-12-31. Förköpsbiljetterna går att använda till och med 2024-01-21, så beställ bara det ni gör av med innan det datumet. 

Vår nya biljett- och prismodell börjar gälla 2024-01-22, från det datumet hänvisar vi till våra andra biljettlösningar som till exempel värdekoder eller UL-kort med reskassa. Mer information om den nya biljett- och prismodellen finns här.

Förköpsbiljetterna finns i fyra varianter, för olika antal zoner. Innan resan påbörjas fyller man i resdatum, resans starttid samt vilka zoner biljetten ska användas inom, i angivna fält på biljetten.

Förköpsbiljetterna kan användas på UL:s och SL:s bussar inom UL:s trafikområde, på SL-pendeln på sträckan Uppsala – Knivsta – Arlanda, samt på Mälartåg på sträckan Uppsala – Sala, Uppsala – Gävle och Uppsala – Knivsta – Arlanda/Märsta. Detta gäller från och med 4 januari 2022 för både den gamla och den nya upplagan av förköpsbiljetterna.

Biljettyp Pris  Giltighetstid
VUXEN EN ZON 33 kr/st 75 min
VUXEN TRE ZONER 99 kr/st 120 min
UNGDOM EN ZON 20 kr/st 75 min
UNGDOM FEM ZONER 40 kr/st 120 min

Alla priser är inklusive moms (6%)

Resor till/från Arlanda 

Vid resor med tåg till/från Arlanda C tillkommer en passageavgift för personer som är 18 år och uppåt. Den avgiften betalas i spärren på Arlanda.

Mer information om vad som gäller för resor till och från Arlanda finns på denna länk. 

Om dina personuppgifter

När du använder detta formulär samlas dina personuppgifter in för att vi ska kunna behandla din beställning på bästa sätt. De används endast i syfte att kunna kontakta dig/företaget gällande din beställning. Vill du veta mer om vår hantering kring personuppgifter, se vår sida om GDPR.

Beställningsformulär

Välj typ av biljett
Enkelbiljetter eller 24h-biljetter
Vuxen eller ungdom
Vilka zoner ska biljetterna gälla i
Vill du beställa fler värdekoder?
Enkelbiljetter eller 24h-biljetter
Vuxen eller ungdom
Vilka zoner ska biljetterna gälla i

Kontaktperson

Faktureringsuppgifter

Leverans*

Slutför beställningen

Du vill beställa:

Värdekoder:Förköpsbiljetter:
Antal:

 

Stämmer detta?
I så fall kan du klicka på Skicka så går din beställning iväg.

Köpvillkor
Viktig information!