Aktuellt

Movingo – en ny pendlarbiljett

Vill du kunna kombinera tåg och lokal kollektivtrafik på en och samma biljett? Det kan du med pendlarbiljetten Movingo som lanserades den 1 oktober 2017.

Movingo är biljetten för dig som arbetspendlar eller reser ofta i Mälardalen. Du köper den för en given tågsträcka och får tillgång till obegränsat resande inom det området. Biljetten finns för 30-dagar, 90 dagar eller ett år. Det unika med Movingo är att den även inkluderar lokal kollektivtrafik längs den sträckan som du har valt. Du kan enkelt resa från dörr till dörr – på en och samma biljett.

Movingobiljetten köper du till en början via SJ:s befintliga försäljningskanaler. Det är biljettautomaterna på stationerna, SJ:s app, webb eller försäljningsombud. Du som redan i dag pendlar med ett SJ regionalkort kan enkelt ladda på Movingoprodukten på ditt befintliga kort.

Movingo är ett samarbete mellan SJ, SL, Sörmlandstrafiken, UL, VL, Länstrafiken Örebro och Östgötatrafiken. I samband med införandet av Movingo upphörde dagens TiM-biljetter och SJ:s 30-dagarsbiljetter.

Läs mer om Movingo på https://www.movingo.se/ eller på Movingos facebook https://www.facebook.com/MovingoMalardalen/