Ta bussen till kulturen

För grundskolor,  6-årsverksamhet och fritidsverksamhet i Uppsala län finns möjlighet att ansöka om en kulturresa. Mer information om kriterier och resmål finns på Region Uppsalas hemsida.

Bra att veta

  • Det går att boka max 30 personer per buss. På tågen kan vi boka max 70 personer per tåg.
  • Resan ska göras i mån av plats i den ordinarie trafiken helgfria vardagar klockan 9.00 - 15.00. Fr. o m 1 maj 2019 är det är inte längre möjligt att boka kulturresor på anropsstyrd trafik.
  • Gruppresebiljetten ska alltid medtas på resan.
  • Beställningarna behandlas i den turordning som de kommer in. Se därför till att göra din beställning i god tid. För att vi ska kunna garantera att vi kan handlägga din bokning bör du skicka in den senast 10 vardagar innan resan ska göras.

Så här bokar du

För att ansök om en kulturresa fyller du i formuläret nedan. När vi har fått din ansökan görs en bedömning om resan är möjlig på den aktuella turen och därefter kontaktar vi dig. När allt är klart skickar vi ut gruppbiljetten till dig med e-post.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta oss på  0771-14 14 14. Observera att bokningar inte kan göras över telefon.

Om dina personuppgifter

När du använder detta formulär samlas dina personuppgifter in för att vi ska kunna behandla din beställning på bästa sätt. De används endast i syfte att kunna kontakta dig/företaget gällande din beställning. Vill du veta mer om vår hantering kring personuppgifter, se vår sida om GDPR.

Ansök om kulturresa

Obs, fyll i informationen noga då vi inte har möjlighet att göra om en bokning.

Biljetten skickas som PDF via e-post. Ni är själva ansvariga för att skriva ut biljetten och ta med den på er resa.

Resinformation

Ditresa

Returresa

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas