Gör en personlig tidtabell

En personlig tidtabell är ett häfte med de linjer du använder oftast, liten nog att ha i väskan eller fickan. Du väljer själv om du vill ha den som pdf eller tryckt och hemskickad. Din tidtabell kan innehålla totalt 74 sidor. Och om du vill sparar vi dina uppgifter och skickar dig information om något ändras (gäller dig som beställer via e-post). Här hittar du en enkel instruktion hur du gör.

Prenumeration

Du kan välja att prenumerera på din personliga tidtabell. Det innebär att det automatiskt kommer att skickas en ny tidtabell till dig när någon av dina linjer ändrats.

När du är gjort klart din beställning och tryckt på ”SKICKA” så får du en fråga om du vill prenumerera på din tidtabell.

När du får din personliga tidtabell så får du även en personlig kod som är specifik för just din beställning. Om du vill avsluta din prenumeration kan du lätt göra det själv genom länken i botten, "Klicka här om du vill avsluta en prenumeration eller kontakta UL Kundtjänst.

Om dina personuppgifter

När du använder detta formulär samlas dina personuppgifter in så att vi kan skicka den tidtabell du beställt via post eller epost. Vi använder även uppgifterna då vi behöver informera dig om de tidtabeller du beställt ändras. Vill du veta mer om vår hantering kring personuppgifter, se vår sida om GDPR.