Varsågod - vi bjuder dig och dina vänner på en minisemester i sommar!

Upplev Uppland är för dig som fyllt 65 år, är förtidspensionär eller förmånstagare. I grupp eller ensam väljer du ett utflyktsmål och planerar resan dit med vår trafik. Vi bjuder på biljetten, som gäller i 24 timmar, och du får prova att resa kollektivt med oss.

Det enda du behöver göra är att svara på några frågor när ni väl är hemma igen. Och att resan görs mellan 15 juni och 15 juli. Svårare än så är det inte. Välkommen med din anmälan!

Så här går det till

1. Anmäl dig eller din grupp

Du anmäler dig eller din grupp via formuläret nedan. Redan nu kan du börja fundera på vart du vill resa. Du söker enkelt fram rätt linje och avgång via vår reseplanerare på ul.se eller i UL-appen.

Sista anmälningsdag är 30 juni 2017.

2. Res så mycket du orkar

Du får ett gult UL-kort hemskickat med en ostartad 24-timmarsbiljett. Från att du aktiverat biljetten reser du hur mycket du vill under 24 timmar på all UL:s trafik. Resan gör du någon gång mellan 15 juni och 15 juli.

3. Efter resan vill vi veta vad du tycker

Vi vill gärna ta del av dina åsikter om vår trafik. Därför ringer vi upp dig när du väl är hemma igen och ställer några frågor om hur du tyckte att det var att resa med oss.

Hit kan du resa

Wiks slott, Ulva kvarn eller Disagården?

Oavsett resmål bjuder vi dig eller din grupp på en valfri utflykt inom hela UL:s trafikområde.

Resetips! I samarbete med Visit Roslagen bjuder vi dig eller din grupp på fri entré till ett flertal olika aktiviteter, bland annat guidade stadsvandringar i både Östhammar och Öregrund. Läs mer under tips på smultronställen.

Vill du ha fler tips på vart du kan resa?

Tips på smultronställen
Välkommen med din anmälan

Anmälningstiden är nu över.

Sista anmälningsdag var den 30 juni 2017. Välkommen igen nästa år!

Kontakta oss

Frågor och funderingar inför din Upplev Uppland-resa?

Välkommen att kontakta oss på telefon 0771-14 14 14 eller e-post kort@ul.se.